Nutriční hodnoty (Hovězí na česneku s dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 350 kJ / 1 757 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 104,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,83 g |
| Tuky | 108,02 g |
| – nasycené | 51,93 g |
| – nenasycené | 53,64 g |
| –– mononenasycené | 45,15 g |
| –– polynenasycené | 8,49 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 35,49 g |
| Cholesterol | 324 mg |
| Sodík | 2,02 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 66,04 g |
| – cukry | 26,07 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 500 g |
| 500 g 500 g dýně (nakrájené na kostičky) | Dýně čerstvá | 500 g |
| 1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 1 KL 1 KL sušeného granulovaného česneku | Česnek sušený | 5 g |
| 1 PL 1 PL sušeného medvědího česneku | Česnek medvědí sušený | 15 g |
| 100 g 100 g špeku nebo slaniny | Špek | 100 g |
| 1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 PL 1 PL červené sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| hrst hrst čerstvé majoránky | Majoránka čerstvá | |
| hovězí bujón nebo vývar na podlévání | Bujón hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| nastrouhaná citronová kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá |