Nutriční hodnoty (Kuřecí šťavnatý pekáček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 132 kJ / 748 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,46 g |
| Tuky | 45,79 g |
| – nasycené | 11,84 g |
| – nenasycené | 24,18 g |
| –– mononenasycené | 19,48 g |
| –– polynenasycené | 4,70 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 13,07 g |
| Cholesterol | 69 mg |
| Sodík | 1,32 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 50,30 g |
| – cukry | 17,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna (s kouskem hřbetu) | Kuře stehno s kůží | |
| 150 g 150 g česnekového boku | Vepřový bok uzený | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 3 3 brambory (větší) | Brambor zimní | 150 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| celý kmín | Kmín | |
| čerstvé bylinky (na ozdobu) | Petržel nať čerstvá | |
| olej | Olej řepkový |