Nutriční hodnoty (Indická čočka (DALHAB))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 079 kJ / 975 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,48 g |
| Tuky | 6,07 g |
| – nasycené | 0,91 g |
| – nenasycené | 4,91 g |
| –– mononenasycené | 1,58 g |
| –– polynenasycené | 3,33 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 54,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 70 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 139,40 g |
| – cukry | 24,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g čočky | Čočka hnědá neloupaná | 250 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 lžička 1 lžička kari koření | Kari | 5 g |
| 200 g 200 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| voda | Voda |