Nutriční hodnoty (Masová směs v koprovo-dijonské omáčce s česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 043 kJ / 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,38 g |
| Tuky | 0,73 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 0,34 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,31 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 23,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 48,30 g |
| – cukry | 7,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 600 g vepřového masa (masové kousky na 4 porce ) | Vepřová kýta | |
| 2 2 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
| 2 2 polévkové lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
| 4 4 čajové lžičky kopru čerstvého nebo mraženého - nasekaného | Kopr nať čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| masový bujón nebo vývar (není nutný) | Bujón hovězí | |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| lžička lžička mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |