Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarožník II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie16 065 kJ /
3 840 kcal
Bílkoviny48,08 g
– z toho živočišné bílkoviny22,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,16 g
Tuky173,37 g
– nasycené104,85 g
– nenasycené61,34 g
–– mononenasycené55,10 g
–– polynenasycené6,24 g
––– omega 30,63 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 1,00 g
Sodík 320 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy517,83 g
– cukry300,13 g
––– laktóza7,63 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
4 lžíce 4 lžíce cukru moučka Cukr bílý 100 g
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
trocha trocha nastrouhané citrónové kůry Citronová kúra čerstvá
2 2 měkké tvarohy (z vaničky) Tvaroh polotučný
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka (někdy stačí jen 1/3) Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1/4 hrnku 1/4 hrnku rozpuštěného másla (já dala cca 50g ztuhlého másla a rozpustila) Máslo kravské 62.5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice Cukr bílý 187.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.