Nutriční hodnoty (Tvarožník II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 16 065 kJ / 3 840 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,16 g |
Tuky | 173,37 g |
– nasycené | 104,85 g |
– nenasycené | 61,34 g |
–– mononenasycené | 55,10 g |
–– polynenasycené | 6,24 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 7,90 g |
Cholesterol | 1,00 g |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 517,83 g |
– cukry | 300,13 g |
––– laktóza | 7,63 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
trocha trocha nastrouhané citrónové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
2 2 měkké tvarohy (z vaničky) | Tvaroh polotučný | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka (někdy stačí jen 1/3) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
1/4 hrnku 1/4 hrnku rozpuštěného másla (já dala cca 50g ztuhlého másla a rozpustila) | Máslo kravské | 62.5 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 187.5 g |