Nutriční hodnoty (Okáč obecný v pepřovo-hořčičné marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 279 kJ / 545 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 60,40 g |
| – nasycené | 13,59 g |
| – nenasycené | 44,76 g |
| –– mononenasycené | 32,92 g |
| –– polynenasycené | 11,84 g |
| ––– omega 3 | 3,67 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,16 g |
| – cukry | 0,16 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 ks 2 ks okáče obecného | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| citrón | Citrón čerstvý | |
| pepř | Pepř černý | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 2 plátky 2 plátky másla | Máslo kravské | 20 g |