Krůtí roláda dušená
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 337 kJ / 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,03 g |
Tuky | 13,42 g |
Vláknina | 12,36 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 31,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Šťáva z rolády má výbornou chuť, můžeme k ní jako přílohu udělat v podstatě všechno, co kdo rád.
Zdroj: žádný není, je to moje improvizace.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 7. 2012 21:42
Romča:Děkuji za vyzkoušení a jsem ráda, že chutnalo
23. 7. 2012 21:19
Suprová dobrota to můžu
22. 11. 2010 18:41
Bibinko, velice chutná roláda,byla v sobotu k obědu.Posílám bodík a ukládám do oblíbených.
8. 3. 2009 23:57
A samozřejmě máš boďku,neboť rolády jsou vděčné jídlo které stojí za tu troškupráce navíc a navíc jsou móóóc dobroučké
10. 2. 2009 13:53
Cháááááá!!! Ještě jednou, tedy. Všimla sis Bibi, že tady mám i fotku? Já jsem to dělala a bylo to úžsné, jen jsem použila kuřecí vykostěné stehna
bože, jsem asi zamilovaná!
10. 2. 2009 13:51
Jééééžiši! Bibi promiň, já jsem si vůbec nevšimla, že ten komentář je u toho receptu! Díky!
10. 2. 2009 13:50
Bibi a kde? aspoň přesný název, najdu si to!
10. 2. 2009 13:29
Jasně Jani, tu je
24. 1. 2009 18:18
Milane,kdyby jsi stočil, taky by to nebyla až taková chyba, ale je pravda, že ta nádivka by tolik nevynikla, to maso kolem by bylo otočený tak 2x. Na tom mém druhém obrázku je to docela dobře vidět, jak zbývají ty 2 kusy, které se přehnou přes sebe. Budeš-li to dělat, tak dobrou chuť a ať se Ti povede
24. 1. 2009 17:15
Jani, v té miniverzi to vypadá taky velmi dobře
24. 1. 2009 17:02
Bibinko, děkuji za vysvětlení. Myslel jsem si to, jenom jsem chtěl upřesnit postup. V receptu si totiž napsala, že plát stočíme. Jenomže stočit a přeložit je rozdíl. Děkuji za vysvětlení.
24. 1. 2009 14:24
Milane, ty ingredience na plnění, dáš doprostřed toho plátku masa a pak z obou stran maso přeložíš přes sebe a konce tak jako zastrkáš dovnitř a svážeš nití, nebo sešpendlíš kovovými spojkami pro tyto účely. Čili, ten plát máš víceméně jako ovál, ty delší rtany máš na přeložení přes sebe a na tu užší stranu dáváš svisle náplň a klidně na sebe, aby ti to šlo dobře přehnout.Chápeš to,jde o poprvé, pak to budeš dělat jako mistr kuchař. Snad jsem Ti to vylíčila pochopitelně a když, tak se ptej, ráda Ti odpovím.
24. 1. 2009 14:12
Roládu stočíte (rolujete) nebo jen konce masa přeložíte přes náplň? Dívám se na fotografii(naskládaná náplň na mase)a nevím si představit jak roládu stočit, aby náplň zůstala zabalená v mase. Děkuji za vysvětlení
24. 1. 2009 13:58
Jani R.,proč by to mělo vadit? To je jenom dobře,fotka je prima. Ale už jdi padnout do peřííííí a potit-povinně!!!
Jak je vidět, bude to dobrý s jakýmkoliv masem a představuju si chuťově třeba králičí maso. To by také mohlo být žůžo, až na to kde ho vzít,že.
24. 1. 2009 13:25
Jo a jestli to nevadí, přidávám foto!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Nanuky z ostružin
Přidáno před 2 hodinami

Vepřová plec ve smetanové znojemské omáčce
Přidáno před 7 hodinami

Toust v omeletě
Přidáno před 7 hodinami

Tvarohovo-banánové nanuky s kokosem
Přidáno před 23 hodinami

Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
Přidáno 18. 5. 2022 11:46

Pórek zapečený s rybím filé
Přidáno 18. 5. 2022 07:05
Právě bylo uvařeno:

Pekingská polévka
uvařil/a Sprato
před 32 minutami

Pistáciové kostky
uvařil/a Panova
před 1 hodinou

Vepřová plec s česnekovo-špenátovou omáčkou
uvařil/a Ivet88
před 1 hodinou

Vepřové karé na česneku
uvařil/a Wanilor
před 1 hodinou

Jablková buchta s tvarohem
uvařil/a Janik k.
před 3 hodinami

Pečený losos s brambory
uvařil/a JARDAno
před 3 hodinami

Rychlé skořicové roládky s nutelou
uvařil/a Mirellin
před 3 hodinami

Rizoto s fazolemi a klobásou
uvařil/a TytyM
před 3 hodinami

Kuřecí tarhoňa z jedné pánve
uvařil/a NikolaP
před 4 hodinami

Smetanové brambory s kuřecím masem
uvařil/a Petaja
před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: krůtí roláda krůtí roláda recept kruti rolada recepty rolada z krutiho masa rolada z krutiho stehna roláda z krutich prsou recept krůtí roláda krůtí roláda ze stehna recept roláda z krutího stehna dusene kruti maso recepty krůtí roláda recept na krutí maso roláda recepty na masové rolády z krůtího nebo kuřecího masa recept na krůtí roládu náplň do krútí rolády recepty na krůtí maso roláda rolada z krutich stehen krůtí prsa roláda roláda z krůtího prsa dusena kureci rolada
Suroviny: prsa krůtí, cibule, vejce, rajče, paprika čerstvá červená, uzené moravské, pórek, sýr niva, koření na pečené kuře, hořčice, koření provensálské, olej, pepř, sůl
Krůtí roláda dušená
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY32
22 názorů