Nutriční hodnoty (Rybářova podkova s kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,95 g |
| Tuky | 35,43 g |
| – nasycené | 11,25 g |
| – nenasycené | 23,27 g |
| –– mononenasycené | 19,59 g |
| –– polynenasycené | 3,68 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 35,42 g |
| Cholesterol | 41 mg |
| Sodík | 515 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 167,73 g |
| – cukry | 58,55 g |
| ––– laktóza | 12,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kapr | Kapr | |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky chilli | Chilli paprička sušená | 2.5 g |
| šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 limetky | Limetka čerstvá | 40 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská |