Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybářova podkova s kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 896 kJ /
1 170 kcal
Bílkoviny28,52 g
– z toho živočišné bílkoviny8,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,95 g
Tuky35,43 g
– nasycené11,25 g
– nenasycené23,27 g
–– mononenasycené19,59 g
–– polynenasycené3,68 g
––– omega 30,15 g
Vláknina35,42 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 515 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy167,73 g
– cukry58,55 g
––– laktóza12,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kapr Kapr
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky chilli Chilli paprička sušená 2.5 g
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 limetky Limetka čerstvá 40 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
olej na smažení Olej řepkový
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.