Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Selské kuře s kapustou (Poulet au Chou).)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 206 kJ /
766 kcal
Bílkoviny14,37 g
– z toho živočišné bílkoviny1,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,30 g
Tuky30,58 g
– nasycené7,78 g
– nenasycené21,68 g
–– mononenasycené15,45 g
–– polynenasycené6,23 g
––– omega 31,74 g
Vláknina26,76 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 240 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy58,80 g
– cukry23,91 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké kuřecí čtvrtky nebo stehna s kůží a kostí asi 1,3 kg Kuře stehno s kůží
1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 20 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 2 velké cibule rozkrojené na 1/2 a nakrájené na plátky Cibule čerstvá 140 g
1 1 velký pórek nakrájený na plátky Pórek čerstvý
2 2 velké mrkve rozkrojená a nakrájená na plátky Mrkev čerstvá 100 g
450 g 450 g kapusty na jemné proužky nakrájené nebo posekané Kapusta hlávková čerstvá 450 g
250 ml 250 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 250 ml
200 ml 200 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 200 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku na jemno posekané Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
čerstvě pomletý pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.