Nutriční hodnoty (Tažený štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 455 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
Tuky | 37,80 g |
– nasycené | 22,20 g |
– nenasycené | 14,20 g |
–– mononenasycené | 10,90 g |
–– polynenasycené | 3,30 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 208,12 g |
– cukry | 37,82 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
20 g 20 g moučkového cukru | Cukr bílý | 20 g |
40 g 40 g rozehřátého másla | Máslo kravské | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
100 ml 100 ml teplé vody (dle potřeby) | Voda | 100 ml |
strouhaná jablka | Jablko čerstvé | |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
rozinky (namočené v rumu) | Rozinky | |
rozšlehané vejce na pomazání (nebo rozehřáté máslo, Hera) | Vejce slepičí | |
tuk na vymazání plechu | Margarín |