Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky s cizrnou na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 734 kJ / 1 371 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 153,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 150,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,86 g |
| Tuky | 46,43 g |
| – nasycené | 21,99 g |
| – nenasycené | 19,62 g |
| –– mononenasycené | 16,85 g |
| –– polynenasycené | 2,77 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 9,67 g |
| Cholesterol | 320 mg |
| Sodík | 2,46 g |
| Sůl | 5,95 g |
| Sacharidy | 50,70 g |
| – cukry | 24,26 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg vepřové maso | Vepřová kýta | 500 g |
| 1 plechovka 1 plechovka (400g) cizrny | Cizrna | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce domácího kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| špetka špetka mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
| špetka špetka fenyklu | Fenykl hlíza | |
| 2 lžičky 2 lžičky Solamylu | Bramborový škrob | 10 g |
| 2 dcl 2 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 200 g 200 g nahrubo nastrouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| slanina | Špek |