Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky s cizrnou na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 734 kJ /
1 371 kcal
Bílkoviny153,86 g
– z toho živočišné bílkoviny150,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,86 g
Tuky46,43 g
– nasycené21,99 g
– nenasycené19,62 g
–– mononenasycené16,85 g
–– polynenasycené2,77 g
––– omega 30,15 g
Vláknina9,67 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 2,46 g
Sůl5,95 g
Sacharidy50,70 g
– cukry24,26 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřové maso Vepřová kýta 500 g
1 plechovka 1 plechovka (400g) cizrny Cizrna
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 lžíce 1 lžíce domácího kečupu Kečup sladký 15 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špetka špetka mletého zázvoru Zázvor sušený mletý
špetka špetka fenyklu Fenykl hlíza
2 lžičky 2 lžičky Solamylu Bramborový škrob 10 g
2 dcl 2 dcl bílého vína Víno bílé suché 200 ml
200 g 200 g nahrubo nastrouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
slanina Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.