Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s kakaovým pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 22 944 kJ / 5 484 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,50 g |
| Tuky | 228,44 g |
| – nasycené | 138,47 g |
| – nenasycené | 82,00 g |
| –– mononenasycené | 69,18 g |
| –– polynenasycené | 12,82 g |
| ––– omega 3 | 1,68 g |
| Vláknina | 54,00 g |
| Cholesterol | 899 mg |
| Sodík | 297 mg |
| Sůl | 1,22 g |
| Sacharidy | 754,51 g |
| – cukry | 394,21 g |
| ––– laktóza | 4,21 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 250 g 250 g másla (nebo tuku na pečení) | Máslo kravské | 250 g |
| 3 lžíce 3 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 45 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
| 12 lžic 12 lžic krystalového cukru | Cukr bílý | 180 g |
| 3 3 kakaové pudinky | Puding v prášku | |
| moučkový cukr | Cukr bílý |