Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s kakaovým pudinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 944 kJ /
5 484 kcal
Bílkoviny75,46 g
– z toho živočišné bílkoviny11,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,50 g
Tuky228,44 g
– nasycené138,47 g
– nenasycené82,00 g
–– mononenasycené69,18 g
–– polynenasycené12,82 g
––– omega 31,68 g
Vláknina54,00 g
Cholesterol 899 mg
Sodík 297 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy754,51 g
– cukry394,21 g
––– laktóza4,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
250 g 250 g másla (nebo tuku na pečení) Máslo kravské 250 g
3 lžíce 3 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 45 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1,5 kg 1,5 kg jablek Jablko čerstvé 1500 g
12 lžic 12 lžic krystalového cukru Cukr bílý 180 g
3 3 kakaové pudinky Puding v prášku
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.