Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s kakaovým pudinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 944 kJ / 5 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,50 g |
Tuky | 228,44 g |
– nasycené | 138,47 g |
– nenasycené | 82,00 g |
–– mononenasycené | 69,18 g |
–– polynenasycené | 12,82 g |
––– omega 3 | 1,68 g |
Vláknina | 54,00 g |
Cholesterol | 899 mg |
Sodík | 297 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 754,51 g |
– cukry | 394,21 g |
––– laktóza | 4,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
250 g 250 g másla (nebo tuku na pečení) | Máslo kravské | 250 g |
3 lžíce 3 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 45 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
12 lžic 12 lžic krystalového cukru | Cukr bílý | 180 g |
3 3 kakaové pudinky | Puding v prášku | |
moučkový cukr | Cukr bílý |