Nutriční hodnoty (Zelňačka mazurská - Kapuśniak mazurski)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 331 kJ / 4 859 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 190,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 136,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,45 g |
Tuky | 223,32 g |
– nasycené | 139,77 g |
– nenasycené | 82,11 g |
–– mononenasycené | 24,03 g |
–– polynenasycené | 58,08 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 86,95 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 34,63 g |
Sůl | 90,91 g |
Sacharidy | 479,12 g |
– cukry | 255,00 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hlávka 1 hlávka červeného zelí (cca ¾ kg) | Zelí červené čerstvé | 3000 g |
1 l 1 l bujónu nebo vývaru | Bujón hovězí | 1000 g |
0,500 kg 0,500 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
0,010 kg 0,010 kg rozinek | Rozinky | 9.999999776482582 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 PL 1 PL mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
1 KL 1 KL vinného octa – červený | Ocet vinný bílý | 5 ml |
2 ks 2 ks bobkový list | Bobkový list sušený | |
Kmín | Kmín | |
Cukr | Cukr bílý | |
Pepř | Pepř černý |