Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelňačka mazurská - Kapuśniak mazurski)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 331 kJ /
4 859 kcal
Bílkoviny190,95 g
– z toho živočišné bílkoviny136,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,45 g
Tuky223,32 g
– nasycené139,77 g
– nenasycené82,11 g
–– mononenasycené24,03 g
–– polynenasycené58,08 g
––– omega 30,12 g
Vláknina86,95 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 34,63 g
Sůl90,91 g
Sacharidy479,12 g
– cukry255,00 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hlávka 1 hlávka červeného zelí (cca ¾ kg) Zelí červené čerstvé 3000 g
1 l 1 l bujónu nebo vývaru Bujón hovězí 1000 g
0,500 kg 0,500 kg brambor Brambor zimní 500 g
0,010 kg 0,010 kg rozinek Rozinky 9.999999776482582 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 PL 1 PL mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
2 PL 2 PL másla Máslo kravské 20 g
1 KL 1 KL vinného octa – červený Ocet vinný bílý 5 ml
2 ks 2 ks bobkový list Bobkový list sušený
Kmín Kmín
Cukr Cukr bílý
Pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.