Nutriční hodnoty (Jablkové uzlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 255 kJ / 1 495 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,40 g |
| Tuky | 11,86 g |
| – nasycené | 2,83 g |
| – nenasycené | 5,56 g |
| –– mononenasycené | 3,11 g |
| –– polynenasycené | 2,45 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 21,60 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 121 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 300,20 g |
| – cukry | 107,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 3 3 větší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 6 6 vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 24 lžiček 24 lžiček marmelády | Marmeláda jahodová | 120 g |
| 24 lžiček 24 lžiček strouhaného perníku | Perník strouhaný | |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
| moučkový cukr na pocukrování | Cukr bílý |