Nutriční hodnoty (Filé alla pizzaiola)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 209 kJ / 50 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 0,27 g |
| – nasycené | 0,05 g |
| – nenasycené | 0,15 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,30 g |
| – cukry | 6,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300-400 300-400 g filetů z mořské bělomasé ryby | Treska filet | |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 masitá rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 polévková lžíce zelených oliv bez pecek | Olivy čerstvé nezralé | |
| 1 1 polévková lžíce kaparů | Kapary | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| špetka špetka oregana | Oregano sušené | |
| špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
| hrst hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 2 2 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový |