Nutriční hodnoty (Filé alla pizzaiola)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 209 kJ / 50 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,27 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,15 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,11 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,30 g |
– cukry | 6,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300-400 300-400 g filetů z mořské bělomasé ryby | Treska filet | |
mořská sůl | Sůl mořská | |
2 2 masitá rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 polévková lžíce zelených oliv bez pecek | Olivy čerstvé nezralé | |
1 1 polévková lžíce kaparů | Kapary | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
špetka špetka oregana | Oregano sušené | |
špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
hrst hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
2 2 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový |