Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filé alla pizzaiola)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie209 kJ /
50 kcal
Bílkoviny1,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky0,27 g
– nasycené0,05 g
– nenasycené0,15 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,11 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,30 g
– cukry6,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300-400 300-400 g filetů z mořské bělomasé ryby Treska filet
mořská sůl Sůl mořská
2 2 masitá rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 polévková lžíce zelených oliv bez pecek Olivy čerstvé nezralé
1 1 polévková lžíce kaparů Kapary
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
špetka špetka oregana Oregano sušené
špetka špetka chilli Chilli paprička sušená
hrst hrst čerstvé bazalky Bazalka čerstvá
2 2 polévkové lžíce olivového oleje Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.