Nutriční hodnoty (Nokerle (noky) s vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 16 913 kJ / 4 042 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,98 g |
| Tuky | 229,53 g |
| – nasycené | 94,72 g |
| – nenasycené | 117,35 g |
| –– mononenasycené | 96,26 g |
| –– polynenasycené | 21,09 g |
| ––– omega 3 | 1,27 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 1,69 g |
| Sodík | 3,81 g |
| Sůl | 9,26 g |
| Sacharidy | 375,70 g |
| – cukry | 14,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| pepř černý | Pepř černý | |
| 200 g 200 g uzené slaniny | Špek | 200 g |