Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kvasnicová cibulajda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 683 kJ /
641 kcal
Bílkoviny35,20 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,84 g
Tuky18,16 g
– nasycené4,45 g
– nenasycené8,53 g
–– mononenasycené6,12 g
–– polynenasycené2,41 g
––– omega 30,21 g
Vláknina31,29 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 908 mg
Sůl2,03 g
Sacharidy76,37 g
– cukry8,86 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
plátek plátek másla (cca 2 cm široký) Máslo kravské
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 kostka 1 kostka kvasnic Droždí pekařské lisované 23 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 svazky 2 svazky lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá 240 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 2 starší rohlíky Rohlík pšeničný bílý 86 g
trochu trochu másla na osmažení Máslo kravské
stroužek stroužek česneku Česnek čerstvý
1 pl 1 pl drobně pokrájené zelené nati lahůdkové cibulky na ozdobu Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.