Nutriční hodnoty (Kvasnicová cibulajda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 683 kJ / 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,84 g |
Tuky | 18,16 g |
– nasycené | 4,45 g |
– nenasycené | 8,53 g |
–– mononenasycené | 6,12 g |
–– polynenasycené | 2,41 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 31,29 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 908 mg |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 76,37 g |
– cukry | 8,86 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
plátek plátek másla (cca 2 cm široký) | Máslo kravské | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 kostka 1 kostka kvasnic | Droždí pekařské lisované | 23 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 svazky 2 svazky lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 240 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 2 starší rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
trochu trochu másla na osmažení | Máslo kravské | |
stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
1 pl 1 pl drobně pokrájené zelené nati lahůdkové cibulky na ozdobu | Cibulka jarní čerstvá |