Nutriční hodnoty (Špecle s brokolicí a nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 466 kJ / 1 067 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,27 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 52,90 g |
| – nasycené | 34,50 g |
| – nenasycené | 16,87 g |
| –– mononenasycené | 14,97 g |
| –– polynenasycené | 1,90 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 179 mg |
| Sodík | 3,28 g |
| Sůl | 8,20 g |
| Sacharidy | 107,93 g |
| – cukry | 11,93 g |
| ––– laktóza | 9,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 300 g 300 g špeclí | Noky | 300 g |
| 100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání 30% | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| Vegeta | Kořenící směs sypká |