Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová polévka bratra Pavla)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 846 kJ /
680 kcal
Bílkoviny21,58 g
– z toho živočišné bílkoviny13,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,48 g
Tuky33,27 g
– nasycené20,76 g
– nenasycené10,86 g
–– mononenasycené7,18 g
–– polynenasycené3,68 g
––– omega 30,71 g
Vláknina21,40 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 122 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy65,10 g
– cukry22,80 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g dýně Dýně čerstvá 500 g
1,5 l 1,5 l kuřecího vývaru (dle potřeby) Vývar kuřecí 1500 ml
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 plátky 2 plátky másla Máslo kravské 20 g
100 g 100 g brambor Brambor zimní 100 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
strouhaný muškátový oříšek Muškátový oříšek
chlebové krutonky Krutony
čerstvá pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.