Nutriční hodnoty (Pečený divočák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 174 kJ / 281 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,62 g |
| Tuky | 15,47 g |
| – nasycené | 7,42 g |
| – nenasycené | 7,72 g |
| –– mononenasycené | 6,08 g |
| –– polynenasycené | 1,64 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 16,52 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 27,30 g |
| – cukry | 13,16 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g kančího masa | Kanec kýta | 700 g |
| česnek na naložení (dle chuti) | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 střední petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 0,5 0,5 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 6 kuliček 6 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |