Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený divočák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 174 kJ /
281 kcal
Bílkoviny4,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,62 g
Tuky15,47 g
– nasycené7,42 g
– nenasycené7,72 g
–– mononenasycené6,08 g
–– polynenasycené1,64 g
––– omega 30,02 g
Vláknina16,52 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy27,30 g
– cukry13,16 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g kančího masa Kanec kýta 700 g
česnek na naložení (dle chuti) Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 střední petržel Petržel kořenová čerstvá
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
0,5 0,5 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
6 kuliček 6 kuliček celého pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.