Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bavorská škvarková pomazánka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 437 kJ /
1 539 kcal
Bílkoviny68,56 g
– z toho živočišné bílkoviny66,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,88 g
Tuky128,65 g
– nasycené33,07 g
– nenasycené67,79 g
–– mononenasycené54,93 g
–– polynenasycené12,86 g
––– omega 30,69 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 443 mg
Sodík 406 mg
Sůl0,76 g
Sacharidy23,50 g
– cukry18,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300-500 g 300-500 g vepřového boku bez kůže (nebo rovnou škvarky) Vepřový bok 400 g
1 1 vejce natvrdo Vejce slepičí 70 g
1 1 větší jablko Jablko čerstvé 150 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 1 kyselá okurka Okurka polní zavařená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
celý pepř Pepř černý
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička kremžské hořčice (nemusí být) Hořčice kremžská 5 g
pažitka (nemusí být) Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.