Nutriční hodnoty (Bavorská škvarková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 437 kJ / 1 539 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
| Tuky | 128,65 g |
| – nasycené | 33,07 g |
| – nenasycené | 67,79 g |
| –– mononenasycené | 54,93 g |
| –– polynenasycené | 12,86 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 8,60 g |
| Cholesterol | 443 mg |
| Sodík | 406 mg |
| Sůl | 0,76 g |
| Sacharidy | 23,50 g |
| – cukry | 18,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300-500 g 300-500 g vepřového boku bez kůže (nebo rovnou škvarky) | Vepřový bok | 400 g |
| 1 1 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 1 1 kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| celý pepř | Pepř černý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička kremžské hořčice (nemusí být) | Hořčice kremžská | 5 g |
| pažitka (nemusí být) | Pažitka čerstvá |