Nutriční hodnoty (Bavorská škvarková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 437 kJ / 1 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
Tuky | 128,65 g |
– nasycené | 33,07 g |
– nenasycené | 67,79 g |
–– mononenasycené | 54,93 g |
–– polynenasycené | 12,86 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 443 mg |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 23,50 g |
– cukry | 18,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300-500 g 300-500 g vepřového boku bez kůže (nebo rovnou škvarky) | Vepřový bok | 400 g |
1 1 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 1 kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
celý pepř | Pepř černý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička kremžské hořčice (nemusí být) | Hořčice kremžská | 5 g |
pažitka (nemusí být) | Pažitka čerstvá |