Nutriční hodnoty (Slaninovo - parmazánový dýňový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 082 kJ / 3 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,00 g |
Tuky | 156,65 g |
– nasycené | 76,55 g |
– nenasycené | 71,23 g |
–– mononenasycené | 59,89 g |
–– polynenasycené | 11,34 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 29,25 g |
Cholesterol | 143 mg |
Sodík | 3,15 g |
Sůl | 8,50 g |
Sacharidy | 397,16 g |
– cukry | 30,16 g |
––– laktóza | 10,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g dýně (dužiny) | Dýně čerstvá | 500 g |
450-500 g 450-500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 475 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
180-200 ml 180-200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 190 ml |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
cca 3 lžíce cca 3 lžíce parmazánu (nastrouhaného) | Parmezán | 45 g |
čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |