Nutriční hodnoty (Karkulčina bábovka II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 23 556 kJ / 5 630 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,00 g |
Tuky | 199,15 g |
– nasycené | 111,15 g |
– nenasycené | 73,15 g |
–– mononenasycené | 64,00 g |
–– polynenasycené | 9,15 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 1,79 g |
Sodík | 752 mg |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 854,79 g |
– cukry | 522,19 g |
––– laktóza | 13,19 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 450 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |
180 g 180 g změklého másla | Máslo kravské | 180 g |
250 ml 250 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 250 ml |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
3 lžíce 3 lžíce malinového sirupu | Sirup malinový | |
1 lžíce 1 lžíce horké vody | Voda | 18 ml |