Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná povidla)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 279 kJ /
3 652 kcal
Bílkoviny10,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky8,67 g
– nasycené2,83 g
– nenasycené3,83 g
–– mononenasycené0,33 g
–– polynenasycené3,50 g
––– omega 30,67 g
Vláknina65,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 84 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy851,00 g
– cukry833,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 kg 2,5 kg jablek Jablko čerstvé 2500 g
600 g 600 g cukru Cukr bílý 600 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
50 ml 50 ml octa Ocet lihový 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.