Nutriční hodnoty (Jablečná povidla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 279 kJ / 3 652 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 8,67 g |
| – nasycené | 2,83 g |
| – nenasycené | 3,83 g |
| –– mononenasycené | 0,33 g |
| –– polynenasycené | 3,50 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 65,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 84 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 851,00 g |
| – cukry | 833,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 2500 g |
| 600 g 600 g cukru | Cukr bílý | 600 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 50 ml 50 ml octa | Ocet lihový | 50 ml |