Nutriční hodnoty (Jablečná povidla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 279 kJ / 3 652 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 8,67 g |
– nasycené | 2,83 g |
– nenasycené | 3,83 g |
–– mononenasycené | 0,33 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 65,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 84 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 851,00 g |
– cukry | 833,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 kg 2,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 2500 g |
600 g 600 g cukru | Cukr bílý | 600 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
50 ml 50 ml octa | Ocet lihový | 50 ml |