Nutriční hodnoty (Zimní hrušky na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 899 kJ / 693 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 4,54 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,54 g | 
| Tuky | 1,61 g | 
| – nasycené | 0,25 g | 
| – nenasycené | 0,84 g | 
| –– mononenasycené | 0,16 g | 
| –– polynenasycené | 0,68 g | 
| ––– omega 3 | 0,17 g | 
| Vláknina | 21,23 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 27 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 115,04 g | 
| – cukry | 95,54 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 tvrdší hrušky | Hruška čerstvá | 520 g | 
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1 šálek 1 šálek červeného vína | Víno červené suché | 250 ml | 
| 1/4 šálku 1/4 šálku krystalového cukru | Cukr bílý | |
| 1/4 šálku 1/4 šálku rozinek | Rozinky | 62.5 g | 
| 1 lusk 1 lusk vanilky | Vanilkové lusky | |
| několik několik hřebíčků | Hřebíček | |
| na ozdobu citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| gorgonzola | Gorgonzola | |
| topinky - opečené plátky plátky ciabatty | Ciabatta | |
| máslo | Máslo kravské | |
| vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
| sůl | Sůl mořská |