Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zimní hrušky na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 899 kJ /
693 kcal
Bílkoviny4,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,54 g
Tuky1,61 g
– nasycené0,25 g
– nenasycené0,84 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,68 g
––– omega 30,17 g
Vláknina21,23 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy115,04 g
– cukry95,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 tvrdší hrušky Hruška čerstvá 520 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 šálek 1 šálek červeného vína Víno červené suché 250 ml
1/4 šálku 1/4 šálku krystalového cukru Cukr bílý
1/4 šálku 1/4 šálku rozinek Rozinky 62.5 g
1 lusk 1 lusk vanilky Vanilkové lusky
několik několik hřebíčků Hřebíček
na ozdobu citronová kůra Citronová kúra čerstvá
gorgonzola Gorgonzola
topinky - opečené plátky plátky ciabatty Ciabatta
máslo Máslo kravské
vlašské ořechy Vlašské ořechy
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.