Nutriční hodnoty (Zimní hrušky na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 899 kJ / 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,54 g |
Tuky | 1,61 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 0,84 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 0,68 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 21,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 115,04 g |
– cukry | 95,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 tvrdší hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1 šálek 1 šálek červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
1/4 šálku 1/4 šálku krystalového cukru | Cukr bílý | |
1/4 šálku 1/4 šálku rozinek | Rozinky | 62.5 g |
1 lusk 1 lusk vanilky | Vanilkové lusky | |
několik několik hřebíčků | Hřebíček | |
na ozdobu citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
gorgonzola | Gorgonzola | |
topinky - opečené plátky plátky ciabatty | Ciabatta | |
máslo | Máslo kravské | |
vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
sůl | Sůl mořská |