Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s brusinkovým středem a sýrovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 605 kJ / 2 057 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 231,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 228,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,66 g |
| Tuky | 109,70 g |
| – nasycené | 58,32 g |
| – nenasycené | 40,03 g |
| –– mononenasycené | 35,53 g |
| –– polynenasycené | 4,51 g |
| ––– omega 3 | 0,84 g |
| Vláknina | 8,73 g |
| Cholesterol | 646 mg |
| Sodík | 2,16 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 33,64 g |
| – cukry | 20,68 g |
| ––– laktóza | 10,27 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 800 g |
| 100 g 100 g brusinkového želé | ||
| 100 g 100 g camembertu (nebo hermelín) | Camembert | 100 g |
| 100 g 100 g gorgonzoly (nebo nivy, modřenín apod.) | Gorgonzola | 100 g |
| 200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
| 2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý |