Nutriční hodnoty (Ořechovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 492 kJ / 4 898 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,95 g |
| Tuky | 2,57 g |
| – nasycené | 0,98 g |
| – nenasycené | 1,43 g |
| –– mononenasycené | 0,58 g |
| –– polynenasycené | 0,85 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,13 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 39 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 514,20 g |
| – cukry | 500,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 24 24 ořechů | Vlašské ořechy | |
| 15 g 15 g celé skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
| 8 g 8 g hřebíčků | Hřebíček | 8 g |
| 4 g 4 g muškátového květu (nebo oříšku) | Muškát květ sušený | 4 g |
| 1 l 1 l vodky (koňaku nebo slivovice) | Vodka | 1000 ml |
| 0,5 kg 0,5 kg cukru | Cukr bílý | 500 g |
| trochu trochu vody | Voda |