Nutriční hodnoty (Dobrota z jednoho kastrolu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 610 kJ / 2 297 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 156,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 135,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,98 g |
| Tuky | 97,97 g |
| – nasycené | 52,18 g |
| – nenasycené | 40,46 g |
| –– mononenasycené | 19,35 g |
| –– polynenasycené | 21,11 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 28,20 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 3,55 g |
| Sůl | 8,40 g |
| Sacharidy | 184,30 g |
| – cukry | 14,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového mletého masa | Vepřová plec | 400 g |
| 400 g 400 g vinné klobásy | Klobása vinná | 400 g |
| 1 kg 1 kg menších brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| pažitka (nemusí být) | Pažitka čerstvá | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| tymián | Tymián sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |