Nutriční hodnoty (Václavky s kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 882 kJ / 450 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,47 g |
| Tuky | 2,04 g |
| – nasycené | 1,48 g |
| – nenasycené | 0,47 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,41 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 47,11 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 173 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 57,75 g |
| – cukry | 12,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g václavek | Václavka čerstvá | 700 g |
| 1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty = kel | Kapusta hlávková čerstvá | 350 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| stonek stonek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| libečku | Libeček čerstvý |