Nutriční hodnoty (Jablkové čatní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 985 kJ / 1 670 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,13 g |
| Tuky | 5,45 g |
| – nasycené | 1,67 g |
| – nenasycené | 2,84 g |
| –– mononenasycené | 0,83 g |
| –– polynenasycené | 2,01 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 39,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,47 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 380,58 g |
| – cukry | 348,23 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 hrnek 1 hrnek octa | Ocet lihový | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky chilli | Chilli paprička sušená | 2.5 g |