Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kostky s václavkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 681 kJ /
1 119 kcal
Bílkoviny131,23 g
– z toho živočišné bílkoviny116,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,73 g
Tuky40,06 g
– nasycené4,51 g
– nenasycené33,17 g
–– mononenasycené23,14 g
–– polynenasycené10,03 g
––– omega 33,68 g
Vláknina28,41 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 321 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy48,45 g
– cukry13,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecí prsa Kuře prso 500 g
300 g 300 g václavek Václavka čerstvá 300 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 kl 1 kl drceného kmínu Kmín mletý 5 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
300 ml 300 ml vody Voda 300 ml
3 pl 3 pl oleje Olej řepkový 33 ml
2 pl 2 pl hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.