Nutriční hodnoty (Kuřecí kostky s václavkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 681 kJ / 1 119 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,73 g |
| Tuky | 40,06 g |
| – nasycené | 4,51 g |
| – nenasycené | 33,17 g |
| –– mononenasycené | 23,14 g |
| –– polynenasycené | 10,03 g |
| ––– omega 3 | 3,68 g |
| Vláknina | 28,41 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 321 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 48,45 g |
| – cukry | 13,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecí prsa | Kuře prso | 500 g |
| 300 g 300 g václavek | Václavka čerstvá | 300 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 kl 1 kl drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
| 3 pl 3 pl oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 2 pl 2 pl hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |