Nutriční hodnoty (Kuřecí kostky s václavkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 681 kJ / 1 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,73 g |
Tuky | 40,06 g |
– nasycené | 4,51 g |
– nenasycené | 33,17 g |
–– mononenasycené | 23,14 g |
–– polynenasycené | 10,03 g |
––– omega 3 | 3,68 g |
Vláknina | 28,41 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 48,45 g |
– cukry | 13,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecí prsa | Kuře prso | 500 g |
300 g 300 g václavek | Václavka čerstvá | 300 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 kl 1 kl drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
3 pl 3 pl oleje | Olej řepkový | 33 ml |
2 pl 2 pl hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |