Nutriční hodnoty (Polévková směs)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 866 kJ / 1 402 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,20 g |
| Tuky | 122,34 g |
| – nasycené | 30,61 g |
| – nenasycené | 89,51 g |
| –– mononenasycené | 60,53 g |
| –– polynenasycené | 28,98 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 33,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10,77 g |
| Sůl | 26,80 g |
| Sacharidy | 45,80 g |
| – cukry | 28,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 300 g 300 g celeru | Celer bulva čerstvá | 300 g |
| 20 g 20 g celerové natě | Petržel nať čerstvá | 20 g |
| 100 g 100 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 100 g |
| 20 g 20 g petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 20 g |
| 100 g 100 g kedlubny (nebo květáku) | Kedluben čerstvý | 100 g |
| 1/4 1/4 -1/2 kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 20-30 g 20-30 g soli | Sůl mořská | 25 g |
| 200 g 200 g 100% tuku | Margarín | 200 g |