Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévková směs)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 866 kJ /
1 402 kcal
Bílkoviny14,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,20 g
Tuky122,34 g
– nasycené30,61 g
– nenasycené89,51 g
–– mononenasycené60,53 g
–– polynenasycené28,98 g
––– omega 32,00 g
Vláknina33,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10,77 g
Sůl26,80 g
Sacharidy45,80 g
– cukry28,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g mrkve Mrkev čerstvá 200 g
300 g 300 g celeru Celer bulva čerstvá 300 g
20 g 20 g celerové natě Petržel nať čerstvá 20 g
100 g 100 g petržele Petržel kořenová čerstvá 100 g
20 g 20 g petrželové natě Petržel nať čerstvá 20 g
100 g 100 g kedlubny (nebo květáku) Kedluben čerstvý 100 g
1/4 1/4 -1/2 kapusty Kapusta hlávková čerstvá
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
20-30 g 20-30 g soli Sůl mořská 25 g
200 g 200 g 100% tuku Margarín 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.