Nutriční hodnoty (Vepřová líčka na tymiánu a celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 422 kJ / 101 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,22 g |
| Tuky | 0,42 g |
| – nasycené | 0,15 g |
| – nenasycené | 0,15 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 11,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
| – cukry | 8,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřová líčka | Vepřová líčka | |
| 1/2 1/2 řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |