Nutriční hodnoty (Brokolicový quiche)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 442 kJ / 3 691 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 86,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,75 g |
| Tuky | 244,24 g |
| – nasycené | 142,78 g |
| – nenasycené | 86,50 g |
| –– mononenasycené | 74,30 g |
| –– polynenasycené | 12,20 g |
| ––– omega 3 | 1,59 g |
| Vláknina | 28,00 g |
| Cholesterol | 1,72 g |
| Sodík | 2,53 g |
| Sůl | 6,09 g |
| Sacharidy | 221,80 g |
| – cukry | 42,50 g |
| ––– laktóza | 21,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce vody (dle potřeby) | Voda | 27 ml |
| 2 špetky 2 špetky soli | Sůl mořská | 2 g |
| 500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 200 g 200 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| pažitka (nebo petrželka) | Pažitka čerstvá |