Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Václavkové kuličky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 175 kJ /
1 715 kcal
Bílkoviny17,64 g
– z toho živočišné bílkoviny15,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky175,90 g
– nasycené83,93 g
– nenasycené87,61 g
–– mononenasycené74,86 g
–– polynenasycené12,76 g
––– omega 30,23 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 399 mg
Sodík 3,31 g
Sůl8,21 g
Sacharidy13,50 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 500 g 500 g podpňoviek (václaviek)
1 1 cibuľa Cibule čerstvá
100 g 100 g údenej slaniny Špek 100 g
soľ Sůl mořská
mleté čierne korenie Pepř černý mletý
1 1 balenie zemiakového cesta v prášku ( 400 g)
1 1 vajce Vejce slepičí 70 g
1 1 lyžica sekanej zelerovej vňate
podľa potreby soľ a čierne korenie Sůl mořská
100 g 100 g údenej slaniny Špek 100 g
2 2 veľké cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 biela časť pórku Pórek čerstvý
masť alebo olej podľa potreby Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.