Nutriční hodnoty (Dýňové oko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 025 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,16 g |
Tuky | 8,30 g |
– nasycené | 2,13 g |
– nenasycené | 3,69 g |
–– mononenasycené | 2,92 g |
–– polynenasycené | 0,78 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 14,40 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 113 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 25,30 g |
– cukry | 12,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 zemiaky | ||
200 g 200 g oranžovej dyne | Dýně čerstvá | 200 g |
1 1 vajce | Vejce slepičí | 70 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
soľ | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 lyžica strúhaného syra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
pažitka | Pažitka čerstvá |