Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňové oko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 025 kJ /
245 kcal
Bílkoviny12,84 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,16 g
Tuky8,30 g
– nasycené2,13 g
– nenasycené3,69 g
–– mononenasycené2,92 g
–– polynenasycené0,78 g
––– omega 30,03 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 113 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy25,30 g
– cukry12,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 zemiaky
200 g 200 g oranžovej dyne Dýně čerstvá 200 g
1 1 vajce Vejce slepičí 70 g
majoránka Majoránka sušená
bazalka Bazalka čerstvá
soľ Sůl mořská
olej Olej řepkový
1 1 lyžica strúhaného syra Sýr kravský tvrdý 30%
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.