Nutriční hodnoty (Dýňové oko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 025 kJ / 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,16 g |
| Tuky | 8,30 g |
| – nasycené | 2,13 g |
| – nenasycené | 3,69 g |
| –– mononenasycené | 2,92 g |
| –– polynenasycené | 0,78 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 14,40 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 113 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 25,30 g |
| – cukry | 12,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 zemiaky | ||
| 200 g 200 g oranžovej dyne | Dýně čerstvá | 200 g |
| 1 1 vajce | Vejce slepičí | 70 g |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| soľ | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 lyžica strúhaného syra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |