Nutriční hodnoty (Voňavá dýňová zavařenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 210 kJ / 2 440 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,58 g |
| Tuky | 5,76 g |
| – nasycené | 2,02 g |
| – nenasycené | 1,10 g |
| –– mononenasycené | 0,59 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 66,42 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 543,94 g |
| – cukry | 443,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,8 kg 1,8 kg dýně | Dýně čerstvá | 1799.9999523162842 g |
| 0,5 l 0,5 l vody (nebo dle potřeby) | Voda | 500 ml |
| 1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| 3 3 citrony | Citrón čerstvý | 270 g |
| 5 cm 5 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
| 250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
| 400 g 400 g cukru krupice | Cukr bílý | 400 g |
| 150 ml 150 ml octa | Ocet lihový | 150 ml |