Nutriční hodnoty (Voňavá dýňová zavařenina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 210 kJ / 2 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,58 g |
Tuky | 5,76 g |
– nasycené | 2,02 g |
– nenasycené | 1,10 g |
–– mononenasycené | 0,59 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 66,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 543,94 g |
– cukry | 443,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,8 kg 1,8 kg dýně | Dýně čerstvá | 1799.9999523162842 g |
0,5 l 0,5 l vody | Voda | 500 ml |
1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
3 3 citrony | Citrón čerstvý | 270 g |
5 cm 5 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
400 g 400 g cukru krupice | Cukr bílý | 400 g |
150 ml 150 ml octa | Ocet lihový | 150 ml |