Nutriční hodnoty (Shulbata - lilek s bulgurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 146 kJ / 1 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,49 g |
Tuky | 4,76 g |
– nasycené | 1,31 g |
– nenasycené | 2,89 g |
–– mononenasycené | 0,78 g |
–– polynenasycené | 2,11 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 42,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 240,63 g |
– cukry | 18,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší lilek | Lilek čerstvý | |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 hrnek 1 hrnek bulguru | Pšeničný bulgur | 250 g |
3 lžíce 3 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
1 lžička 1 lžička mletého nového koření | Nové koření mleté | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu (Cumin) | Římský kmín mletý | 3.5 g |
2 lžičky 2 lžičky vegety | Kořenící směs sypká | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá | |