Nutriční hodnoty (Hospodský zelný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 2 484 kJ / 594 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 50,50 g |
| – nasycené | 6,30 g |
| – nenasycené | 43,10 g |
| –– mononenasycené | 11,10 g |
| –– polynenasycené | 32,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 20,30 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
| 50 ml 50 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 50 ml |
| 2 2 zarovnané lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| sůl podle chuti | Sůl mořská |