Nutriční hodnoty (Dušené hovězí s restovaným bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 114 kJ / 983 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 102,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,77 g |
| Tuky | 10,85 g |
| – nasycené | 4,86 g |
| – nenasycené | 4,72 g |
| –– mononenasycené | 3,07 g |
| –– polynenasycené | 1,65 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 19,58 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 765 mg |
| Sůl | 1,91 g |
| Sacharidy | 97,84 g |
| – cukry | 10,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg hovězí kližky | Hovězí kližka | 500 g |
| 1/2 kg 1/2 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1 lžička 1 lžička mletého nového koření | Nové koření mleté | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu | Kmín | 2.5 g |
| špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 lžička 1 lžička rajského protlaku | Protlak rajčatový | 5 g |
| 1 1 bujónová kostka | Bujón hovězí | 10 g |
| hrst hrst piniových oříšků | Piniové ořechy | |
| drcený pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| hladkolista petrželka | Petržel nať čerstvá |