Nutriční hodnoty (Závin z jogurtového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 12 118 kJ / 2 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,25 g |
Tuky | 139,19 g |
– nasycené | 37,51 g |
– nenasycené | 95,90 g |
–– mononenasycené | 63,20 g |
–– polynenasycené | 32,70 g |
––– omega 3 | 2,55 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 233 mg |
Sodík | 768 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 339,11 g |
– cukry | 95,77 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
190-200 g 190-200 g Hery | Margarín | 195 g |
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
4-6 4-6 velkých jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
skořice mletá | Skořice ceylonská mletá | |
cukr krystal (podle sladkosti jablek) | Cukr bílý | |
rozinky | Rozinky | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
mleté ořechy (či strouhanka) | Vlašské ořechy mleté | |
tuk na vymazání plechu | Margarín |