Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závin z jogurtového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie12 118 kJ /
2 896 kcal
Bílkoviny56,80 g
– z toho živočišné bílkoviny13,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,25 g
Tuky139,19 g
– nasycené37,51 g
– nenasycené95,90 g
–– mononenasycené63,20 g
–– polynenasycené32,70 g
––– omega 32,55 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 233 mg
Sodík 768 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy339,11 g
– cukry95,77 g
––– laktóza8,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
190-200 g 190-200 g Hery Margarín 195 g
150 g 150 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
4-6 4-6 velkých jablek Jablko čerstvé 750 g
skořice mletá Skořice ceylonská mletá
cukr krystal (podle sladkosti jablek) Cukr bílý
rozinky Rozinky
ořechy Vlašské ořechy
mleté ořechy (či strouhanka) Vlašské ořechy mleté
tuk na vymazání plechu Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.