Nutriční hodnoty (Tarhoňa s uzeným a kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 767 kJ / 1 617 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,83 g |
Tuky | 43,39 g |
– nasycené | 13,87 g |
– nenasycené | 20,11 g |
–– mononenasycené | 13,34 g |
–– polynenasycené | 6,78 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 26,73 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 2,72 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 194,48 g |
– cukry | 16,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g tarhoni | Těstoviny pšeničné | 200 g |
300 g 300 g uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | 300 g |
1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 350 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžička 1 lžička mleté uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
2 lžičky 2 lžičky sušené majoránky | Majoránka sušená | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
1 l 1 l uzeného vývaru (podle potřeby) | Vývar vepřový | 1000 ml |