Nutriční hodnoty (Buchta Fešák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 24 428 kJ / 5 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,08 g |
| Tuky | 298,05 g |
| – nasycené | 32,82 g |
| – nenasycené | 244,12 g |
| –– mononenasycené | 173,20 g |
| –– polynenasycené | 70,92 g |
| ––– omega 3 | 20,64 g |
| Vláknina | 26,20 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 634 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 673,65 g |
| – cukry | 273,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 0.5 0.5 vanilkového pudinku | Puding v prášku | 20 g |
| mléko (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |