Nutriční hodnoty (Bůčková sekaná"Korbáčik")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 817 kJ / 2 346 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 167,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 158,17 g |
| – nasycené | 55,56 g |
| – nenasycené | 92,36 g |
| –– mononenasycené | 72,03 g |
| –– polynenasycené | 20,33 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 510 mg |
| Sodík | 606 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 61,30 g |
| – cukry | 59,20 g |
| ––– laktóza | 5,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg mletého masa z bůčku | Vepřový ořez | 1000 g |
| 1 dl 1 dl neslazeného Tatra mléka nebo smetany | Mléko kondenzované slazené | 100 ml |
| 5 5 kávových lžiček Podravky | Kořenící směs sypká | |
| 2 2 kávové lžičky kremžské hořčice | Hořčice kremžská | |
| 4 4 polévkové lžíce nakrájené zelené nati lahůdkové cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| 6 6 ks sýra Korbáčik (2 balíčky po 30 g) | Korbáčik | |
| 1 1 nadrobno nakrájená cibule | Cibule čerstvá | 70 g |