Nutriční hodnoty (Teplý bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 994 kJ / 716 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,02 g |
| Tuky | 34,30 g |
| – nasycené | 12,10 g |
| – nenasycené | 21,30 g |
| –– mononenasycené | 13,00 g |
| –– polynenasycené | 8,30 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 6,64 g |
| Cholesterol | 184 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 4,10 g |
| Sacharidy | 52,56 g |
| – cukry | 6,86 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g malých brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 100 ml 100 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička křenu | Křen čerstvý | 1 g |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| asi 200 g 200 g masa z uzené makrely | Makrela uzená filet | 200 g |
| hrst hrst řeřichy nebo jiných zelených lístků | Řeřicha čerstvá | |
| pepř | Pepř černý |