Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvoukapustová polévečka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie908 kJ /
217 kcal
Bílkoviny6,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,54 g
Tuky0,75 g
– nasycené0,18 g
– nenasycené0,34 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,27 g
––– omega 30,03 g
Vláknina9,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy43,40 g
– cukry6,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/4 1/4 větší hlávky kapusty Kapusta hlávková čerstvá
10 10 růžičkových kapustiček Kapusta růžičková čerstvá
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
2 stvoly 2 stvoly řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
kousek kousek másla Máslo kravské
zeleninový bujón (může být kostka) Bujón zeleninový
petrželka kudrnka Petržel nať čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.