Nutriční hodnoty (Dvoukapustová polévečka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 908 kJ / 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,54 g |
Tuky | 0,75 g |
– nasycené | 0,18 g |
– nenasycené | 0,34 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,27 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 9,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,40 g |
– cukry | 6,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/4 1/4 větší hlávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
10 10 růžičkových kapustiček | Kapusta růžičková čerstvá | |
2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
2 stvoly 2 stvoly řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
zeleninový bujón (může být kostka) | Bujón zeleninový | |
petrželka kudrnka | Petržel nať čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |