Nutriční hodnoty (Italská krémová cuketová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 41 724 kJ / 9 972 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 415,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 405,24 g |
Tuky | 114,82 g |
– nasycené | 71,48 g |
– nenasycené | 36,23 g |
–– mononenasycené | 23,34 g |
–– polynenasycené | 12,90 g |
––– omega 3 | 5,56 g |
Vláknina | 1 008,19 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 3,83 g |
Sůl | 8,25 g |
Sacharidy | 1 546,86 g |
– cukry | 1 021,86 g |
––– laktóza | 9,82 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 g 500 g cukety | Cuketa čerstvá | 500 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 menší chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
125 ml 125 ml bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
500 ml 500 ml masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |
200 ml 200 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1 hrst 1 hrst bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 hrst 1 hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |