Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z máslové tykve s jablkem, pórkem a vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 538 kJ /
1 563 kcal
Bílkoviny50,26 g
– z toho živočišné bílkoviny44,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,20 g
Tuky127,74 g
– nasycené33,76 g
– nenasycené80,95 g
–– mononenasycené33,21 g
–– polynenasycené47,74 g
––– omega 31,30 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 762 mg
Sodík 2,07 g
Sůl5,07 g
Sacharidy47,10 g
– cukry34,60 g
––– laktóza12,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g očištěné máslové dýně - máslová tykev Dýně máslová čerstvá 300 g
100 g 100 g tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
2 2 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g majonézy Majonéza 100 g
150 g 150 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
trochu trochu čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.