Nutriční hodnoty (Salát z máslové tykve s jablkem, pórkem a vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 538 kJ / 1 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,20 g |
Tuky | 127,74 g |
– nasycené | 33,76 g |
– nenasycené | 80,95 g |
–– mononenasycené | 33,21 g |
–– polynenasycené | 47,74 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 12,90 g |
Cholesterol | 762 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,07 g |
Sacharidy | 47,10 g |
– cukry | 34,60 g |
––– laktóza | 12,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g očištěné máslové dýně - máslová tykev | Dýně máslová čerstvá | 300 g |
100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
trochu trochu čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý |