Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy a syrového zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 267 kJ / 64 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 0,72 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 10,98 g |
| – cukry | 2,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malá hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 5 5 červených řep | Červená řepa čerstvá | |
| 200 g 200 g majonézy | Majonéza | 200 g |
| 150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| celý pepř | Pepř černý |