Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy a syrového zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 267 kJ / 64 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 0,72 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,13 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,11 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,98 g |
– cukry | 2,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malá hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
5 5 červených řep | Červená řepa čerstvá | |
200 g 200 g majonézy | Majonéza | 200 g |
150 g 150 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
sůl | Sůl mořská | |
celý pepř | Pepř černý |