Nutriční hodnoty (Pečený hovězí guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 613 kJ / 1 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 185,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,40 g |
Tuky | 17,54 g |
– nasycené | 8,50 g |
– nenasycené | 7,50 g |
–– mononenasycené | 5,43 g |
–– polynenasycené | 2,07 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 20,83 g |
Cholesterol | 432 mg |
Sodík | 3,33 g |
Sůl | 8,27 g |
Sacharidy | 39,41 g |
– cukry | 17,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800-1000 g 800-1000 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 900 g |
gulášové koření | Koření Argentina | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
4 4 střední cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
2-3 kostky 2-3 kostky masoxu | Bujón hovězí | 25 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 pl 2 pl sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
olej | Olej řepkový |